Befektetési lehetőségek

A Rellox társaság ügyfeleinek befektetési lehetőségeket kínál ingatlanokba a világ közel 30 országában. A rendkívül széles kínálatunknak köszönhetően az Ön befektetése a befektetés optimális megtérülése érdekében irányulhat különböző országokba, sokféle típusú ingatlanba és különböző pénznemekbe.

Helyek

  • Ingatlanok olyan nagyvárosokban, mint Berlin, London, Bécs, Párizs, New York, stb., ahol az ingatlan értéke növekedésének, valamint a bérbeadásból származó bevételeknek jó feltételei vannak. Itt találja a városi ingatlanok kínálatát.
  • Az idegenforgalom és befektetések szempontjából érdekes ingatlanok a tengernél vagy az Alpokban. Itt is számítani lehet az ingatlanok értékének növekedésére és a rövidtartamú bérbeadásokból származó bevételre. Ingatlan-adatbázisunkban kereshet ingatlanokat a tengernél és ingatlanokat az Alpokban.

A befektetések megtérülése

  • Ingatlan értékének növekedése. Ügyfeleink számára olyan megfelelő helyeket keresünk, ahol számítani lehet az ingatlan értékének növekedésére – főleg középtávon.
  • Ingatlanok bérbeadásból származó jövedelemmel. Kínálunk ingatlanokat attraktív idegenforgalmi helyeken a bérbeadásból származó jövedelem (garantált vagy flexibilis jövedelem), vagy nagyvárosokban hosszú távú bérbeadás lehetőségével.
  • Új projektek érdekes helyeken. Ismerve az egyes helyeket, olyan befektetései lehetőségeket kínálunk új projektekben, ahol az ingatlan értéke már a projekt megvalósítása vagy a település fejlesztése alatt, pl. új infrastruktúra építése, stb. – is növekszik. Az új projektek kínálatát itt találja.
  • Eladó szállodák. Kisebb és nagyobb szállodákat is kínálunk eladásra több országban és különböző idegenforgalmi helyeken. Adatbázisunkban itt találja az eladó szállodákat.

Bankok által értékesített ingatlanok

A Rellox társaság magánbefektetőknek lehetőséget kínál olyan ingatlanokba befektetni, előnyös áron, melyeket a bankok és az eladósodott ingatlanfejlesztők értékesítenek.

Nem talált Önnek megfelelő ingatlant? Kérjük, töltse ki befektetési kérdőívünket, és mi szívesen készítünk Önnek megfelelő kínálatokat. Vagy kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: