Bérbeadásból származó jövedelem

A Rellox társaság elsősorban kedvelt idegenforgalmi helyeken lévő ingatlanbefektetéseket közvetít, olyan helyeken, ahol az ingatlan bérbe adható turistáknak rövid távon (többnyire egy hétre), vagy a nagyvárosokban, ahol az ingatlanok hosszú távon adhatók bérbe.

Hossszú távú bérbeadás

A hosszú távú bérbeadás elsősorban a nagyvárosokban terjedt el, mint amilyenek, pl. Berlin, London, Bécs, New York, stb. Az ingatlan tulajdonosa az ingatlant hosszú távon (néhány évre) adhatja bérbe, amikor a bérbeadásból havonta származó jövedelmet a bérleti szerződés garantálja. Az ingatlan tulajdonosa általában a kockázatok fedezésére a bérlőtől óvadékot is kap. Tehát ez egy viszonylag biztonságos befektetésnek tekinthető.

Bérbeadás turistáknak – bérbeadásból származó garantált jövedelem

Az egyes projekteknél van egy ún. tour operator, aki az adott lakópark minden lakását egyhetes üdülésekre adja bérbe turistáknak. A tour operator szerződésben garantálja a bérbeadásból származó jövedelmet, a lakás tulajdonosa általi saját használat megőrzése mellett.  Tehát az ingatlan kihasználtságának teljes kockázatát a tour operator viseli. Ezt a befektetési lehetőséget főleg az új projekteknél alkalmazzák, és a befektetőknek néhány kedvező feltételt biztosít:

  • Éves jövedelem, mely elérheti az ingatlan vételárának kb. 6 %-át.
  • Szerződésben garantált jövedelem 3 ÷ 20 évre.
  • Az ÁFA automatikus levonásának lehetősége az ingatlan vételárából, vagyis a befektető a kezdeti befektetésnél az ingatlan alap vételárának 20 százalékát is megtakaríthatja (megj.: az ÁFA az egyes országokban eltérő).
  • Az ingatlan minden évben néhány hétig használható.
  • Az ingatlan fenntartásának és bérbeadásának teljes szervize biztosított – átvállalva a befektető gondjait.

Bérbeadás turistáknak – bérbeadásból származó rugalmas jövedelem

A Rellox társaság a bérbeadásból származó jövedelmet az ingatlan tényleges kihasználtságának függvényében kínálja. A további bérbeadást szakosodott ügynökség végzi, és a befektető is használhatja az ingatlant saját belátása szerinti mértékben. A befektető végső éves jövedelme tehát a befektető és bérbeadó közötti előzetes megállapodástól függ. A befektető számára ez a lehetőség néhány előnyt biztosít:

  • Rugalmasság az ingatlan bérbeadásakor és saját használatakor.
  • A maximális jövedelmet a szerződés nem korlátozza.
  • Egyes új projekteknél lehetőség nyílik ÁFA visszatérítésre (ezt a konkrét projekteknél konzultálni kell).
  • Egyes új projekteknél tervbe van véve az ingatlan fenntartásának és bérbeadásának teljes szervize – átvállalva a befektető gondjait.

A bérbeadásból származó jövedelmet biztosító befektetésekről szóló további információkért kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egyes befektetési lehetőség kínálata bérbeadásból származó jövedelemmel

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: