Finanszírozás

Az ingatlanvásárlás külföldön finanszírozható jelzáloghitel formájában is.

a) Jelzáloghitel az ingatlan országában működő külföldi banktól:

Az EU országainak többségében működő külföldi bankok készen állnak jelzáloghitelt nyújtani a más EU tagországok állampolgárainak a fizetőképesség és biztosítékok standard követelményeinek betartása mellett. A biztosíték nyújtása az adott országban vásárolt ingatlanra létesített jelzálog formájában történik. A kamatlábak az EU országokban eléggé hasonlóak. Az egyszeri hitelközvetítési díjak és a jelzálog bejegyzésének díjai az egyes országokban eltérhetnek. A Rellox társaság a jelzáloghitel nyújtását külföldi bank részéről a vevőszolgálat keretében intézi.

b) Jelzáloghitel magyar banktól:

Egyes helyi bank szintén nyújt jelzáloghitelt külföldi ingatlan vásárlásához (egyelőre csak EU-n belül), de egy különbséggel. A magyar bankok nem létesíthetnek jelzálogot a külföldön vásárolt ingatlanra, ezért más ingatlan jelzálogát kérik biztosítékként, amely ingatlan Magyarország területén kell, hogy legyen. Javasoljuk, hogy forduljon bankjához vagy személyes bankárjához és vitassa meg velük az Ön bankja általi finanszírozás feltételeit. A Rellox társaság természetesen segít a tárgyalásoknál és a szükséges okiratok beszerzésénél.

c) Jelzáloghitelek Ausztriában

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az osztrák Oberbank AG magyarországi fiókja ausztriai ingatlan vásárlásához nyújt jelzáloghitelt, melynek biztosítéka lehet a vásárolt osztrák ingatlanra létesített jelzálog. Egyúttal a teljes jelzáloghitel intézése Magyarországon történik és a hitelszerződés magyar nyelven készül.

A vételár részletekre való felosztásának további lehetősége az ingatlanfejlesztési projektekben való részvétel az építés kezdete előtt vagy annak folyamán. A vételár fizetése részletekben történik az építés alatt és a vevőnek nem kell azt egy összegben befizetnie.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: