Franciaországi ingatlanok

Franciaországi ingatlanokA világon csak kevés ország képes annyi mindent kínálni, mint Franciaország. Gyönyörű természet, híres történelem, csodálatos építészeti örökség, az ínyencek hazája. Egyebek mellett ezek is a franciaországi befektetés mellett szóló érvek. A franciaországi ingatlanvásárlás során ingatlanok széles skálája közül választhat. Tengerparti ingatlanok, ingatlanok a Szavojai Alpokban vagy akár Párizsban. Franciaország a külföldi befektetők ingatlanvásárlásai elé semmilyen akadályt nem gördít.

Az Azúrparton számos luxusingatlan közül választhat Monaco-ban, Nizzában, Cannes-ban vagy St. Tropez-ban. Az exkluzív ingatlanok mellett azonban a Francia Riviérán már 150.000 euró körüli áron vásárolhatók apartmanok.

A Szavoyji Alpokban olyan híres központokban várnak az ingatlanok új tulajdonosaikra, mint pl. Val d´Isere, Tignes, Les Arc, Courchevel vagy Meribel. És ha a napsütést és a havat is szereti, figyelmét fordítsa a legdélebbi francia síközpont, Valberg felé. Ez csak egy órányi autóútra található az Azúrparttól. Egy délelőtti kiadós síelés után a délutánt már valamelyik tengerparti strandon napozva töltheti.

Tipp: Franciaországi ingatlan lease-back. Az állam által garantált új lakás építési program keretén belüli kedvező ingatlanvásárlás. Bővebb információk.

Nem feledkezhetünk meg a párizsi ingatlanokról sem. A romantika, divat, kiváló étel és ital, illetve általában az élet szerelmeseinek fővárosában elsősorban központi elhelyezkedésű, illetve számos más attraktív helyen - beleértve a fejlődő közeli településeket is - kínálunk apartmanokat.

Belépés a franciaországi ingatlanok adatbázisába.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: