Horvátországi ingatlanok

Horvátországi ingatlanokA horvátországi ingatlanok iránti érdeklődés érthető módon elsősorban a tengerparti településekre összpontosul. A legnépszerűbb régiók közé tartozik Dalmácia, Zadar, Bibinje, Split, Trogir, Makarska riviéra, Brac, Hvar vagy Korcula szigetek, illetve az isztriai félsziget Horvátország északi tengerpartján. Összeurópai népszerűségnek örvend ugyanakkor elsősorban Dubrovnik, amelynek ambíciója, hogy a Francia Riviéra üdülőhelyeihez hasonlóan exkluzív célponttá váljon.

A horvátországi ingatlanok vásárlása bizonyos mértékig atipikus. A megvásárolni kívánt ingatlant alaposan le kell ellenőrizni, és biztosítani kell minden formális keretet. Az áruba bocsátott ingatlanok gyakran feketén épültek, vagy hiányzik hozzájuk a szükséges dokumentáció. Ebből az okból kifolyólag nem ajánlott horvátországi ingatlant magánúton, vagy ismeretlen helyi ügynökök közvetítésével vásárolni. Ha szeretné megelőzni a lehetséges problémákat, horvátországi ingatlanvásárlásához vegye igénybe az ingatlant teljeskörűen leellenőrző, és teljes jogi hátteret nyújtó társaságunk szolgáltatásait.

Eladó ingatlanok Horvátországban

Horvátországban az elmúlt években az ingatlanárak folyamatosan emelkednek. Ugyanakkora az Azúr-part vagy az olasz ingatlanokkal szemben még mindig elfogadható szinten vannak. A vásárlók túlnyomó többsége főként szabadidős lakhatásra vásárol ingatlant Horvátországban. Tekintettel az ingatlanpiac jelenlegi helyzetére, és a tenger közelében fekvő telkek fogyására egy horvátországi ingatlan megvásárlása kiváló befektetésnek minősülhet. A külföldi vásárlókat főleg az újonnan épült, szállodai típusú lakóépületek vonzzák, amelyek megfelelnek a modern lakhatás igényeinek.

 

Adatbázisunkban a következő ingatlanok közül választhat:

  • eladó apartmanok az Adriai-tengeren,
  • tengerre néző házak,
  • luxus villák, házak és apartmanok a legigényesebb ügyfélkör számára,
  • telkek, amelyek házak vagy nagyobb projektek építésére is alkalmasak.

Horvátország: ingatlanvásárlás, finanszírozás

Egy külföldi ingatlan megvásárlását mindig az adott ország (amelyben az ingatlan fekszik) jogi és adózási rendszerei szabályozzák. Részletesebb tájékoztatást az Ingatlanok vásárlása Horvátországban oldalon talál.

Miért Horvátország?

Horvátország már régóta a magyarok közkedvelt üdülőhelye. Tiszta tenger, gyönyörű természet, könnyű megközelíthetőség.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: