Információk a helyszínekről

Dél-Franciaország

Legnagyobb az érdeklődés az Azúrparti ingatlanok iránt – Nizza, Cannes, St. Tropez. Ezek a nyaralóhelyek már több évtizede népszerűek, és azok is maradnak. Itt természetesen talál exkluzív ingatlanokat néhány millió euróért, de standard apartmanokat is kb. 150.000 eurótól a kisebb központokban. 150.000 euróért egy kis stúdió-apartman kapható közvetlenül Nizzában. (Franciaországban létezik egy az állam által garantált ingatlan-bérbeadási rendszer, mely kb. 5 %-ig terjedő jövedelmet biztosít az ingatlan kezelésének gondja nélkül.)

Szavojai Alpok

A perfekt síelési feltéteknek köszönhetően érdekes lehetőség a francia Szavojai Alpok is – az apartmanok árai kisebb központokban kb. 130.000 eurónál kezdődnek. A híresebb vidékeken, mint pl. Val d´Isere, Tignes, Les Arc vagy Meribel az árak természetesen magasabbak. A Szavojai Alpokban sok új projektnél alkalmazzák az állam által garantált ingatlan-bérbeadási rendszert, mely kb. 5 %-ig terjedő jövedelmet biztosít az ingatlan kezelésének gondja nélkül a részleges saját használat lehetősége mellett.

Párizs

A Rellox társaság Franciaország fővárosában, Párizsban is kínál ingatlanokat – főleg apartmanokat a központban és más attraktív helyeken, mint pl. a városmenti fejlesztési övezetekben.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: