Információk a helyszínekről

MallorcaMallorca a Baleár-szigetek legnagyobb szigete, területe 3640 km2, a tengerpart hossza 550 km. A spanyol szárazföldtől keletre fekszik a Földközi-tengerben, a szomszédos Ibiza és Menorca szigetekkel együtt. A szigetet nagy hegylánc osztja ketté, mely északkeletről délkelet felé húzódik.

A sziget legnagyobb és egyben fővárosa Palma de Mallorca. Mallorca turisták gyakori úticélja, és az ingatlanvásárlás iránt érdeklődőké is. A befektetők érdeklődése ingatlanok iránt a sziget délnyugati részén a legnagyobb, melynek előnye a Palma de Mallorca-i nemzetközi repülőtér közelsége.

A tengerparti Santa Ponsa, Puerto Andratx, Camp de Mar vagy Bendinat nyaralóhelyek a gyönyörű homokos strandokkal csalogatnak, és sziklás partokkal kilátással a nyílt tengerre. Az ingatlanok tulajdonosai bizonyára örülni fognak a szolgáltatások minőségének, melyeket a délkelet Mallorca nyújt – néhány golfpálya, kikötő, étterem és kávéház a tengerparton és üzletek. Az ingatlanok Mallorcán gyakran gyalog jól megközelíthető távolságban vannak a tengertől, vagy kilátás van a tengerre.

Fotók

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: