Információk a helyszínekről

Az ingatlant vásárlók főleg a kedvelt tengerpartokat keresik, mint amilyenek, pl. Costa del Sol vagy Costa Blanca. A piac kínál új apartmanokat 120.000 eurótól, sorházakat 200.000 eurótól és önálló házakat 300.000 eurótól. Sok új projekt közvetlenül a golfpályákon vagy a strandok közelében épül. Kitűnőek a további bérbeadás lehetőségei is. Egyes spanyol üdülőközpontokban és ingatlanfejlesztő projektekben az árak a korábbi emelkedések után lezuhantak, főleg a túlkínálat és a brit befektetőktől való függés következtében, ezért javasoljuk, hogy ingatlan vásárlásakor szenteljen figyelmet a projekt és helyszín minőségének.

Spanyolország a golfingatlanok paradicsoma. Az utóbbi években sok projekt valósult meg, és a kínálat széles – a standard projektektől a luxusig. Az egyéni befektetők főleg a tenger közelében lévő projekteket keresik – Spanyolországnak ezért nagy előnyt jelent a hosszú tengerpart. De kezdenek építeni üdülőket a tengertől távolabb is, ahol nyugalmat, minőségi lakásokat, szolgáltatásokat és jó golfozási lehetőségeket kínálnak.

A legkedveltebb régió Spanyolország déli része. Csak Andalúziában ma több mint 60 golfpálya van, ebből mintegy 30 a tengerpart Costa del Sol-i részén (melyet néha Costa del Golf-nak is neveznek). A Costa del Sol-i golfingatlanok "kezdőárai" itt, főleg a híres helyeken, mint amilyen Marbella, magasabbak, mint a fent említett átlag. Az ingatlanfejlesztők azonban élénken építkeznek az olcsóbb régiókban is, mint amilyenek a Costa de la Luz vagy Costa Cálida. A Kanári-szigeteken Fuertventura szintén kínál golfingatlanokat, az árak a szárazföldi árakohoz hasonlóak. Másrészt a Mallorcán vagy Ibizán magasabbak.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: