Információk a helyszínekről

Miami

Florida legkeresettebb helye Miami városa, mely egy nagyváros és tengerparti övezet kombinációjának tekinthető. Miami történelmével, művészetével és szórakozási lehetőségeivel, gyönyörű strandjával az USA egyik legkedveltebb városa és első számú amerikai üdülőhely. Népszerűsége az építési lázban is megmutatkozik, mely igyekszik kielégíteni a tartósan növekvő keresetet a floridai strandok mentén való letelepedéshez. Miami az USA harmadik leggazdagabb és egyúttal legtisztább városa. A város természetes sétánya az Ocean Drive néhány kilométer hosszúságban a strand mentén, melynek középső része az "arany időket", az Art Decot idézi. A város e strand- és üdülőrészének neve Miami Beach. Legdélibb része a Key Biscayne, mely a leggazdagabb lakosok koncentrációjáról híres. Észak felé találhatók további híres és exkluzív nyaralóhelyek, mint a Boca Raton, Delray Beach és West Palm Beach.

Fort Lauderdale

Fort Lauderdale további kedvelt üdülőhely és strand a tenger mellett. A város minőségi és modern hátteret és szolgáltatásokat nyújt, a szórakozás szíve a strandmenti sétány sok étteremmel, bárral és kávéházzal. Fort Lauderdale csatornák kiterjedt hálózatával van átszőve, melyeken több száz jachtkikötő van.

Orlando

Orlando az USA egyik leggyorsabban növekvő agglomerációja. A Disney World, Sea World és az Universal filmstúdiók turisztika attrakciók mellett gyakori célpontja a kongresszus-turizmusnak is. Növekedésének köszönhetően új lakosokat és további hasznosításra épülő ingatlanok befektetőit vonzza.

Florida nyugati partvidékén üdülésre és ingatlanvásárlásra a legkeresettebb központok a Naples, Sarasota – Siesta Keys, Cape Coral és további tengerparti üdülők.

Florida ezen felül a golf és golfjátékosok egyedülálló célpontja az egész évben. Az egész évben kedvező éghajlata, kedvező feltételei és a golfpályák nagy száma vonzza a golfozókat az egész évben.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: