Ingatlan vásárlása Dubaiban

Ingatlanok DubaiMagyarországi állampolgár Dubai legtöbb területén korlátozások nélkül vásárolhat ingatlant. Ajánlataink csak ezeket az ingatlanokat tartalmazzák. A vásárlás azonban csak magánszemélyek (nem jogi alany) számára lehetséges.

Vásárlás menete

A dubaji ingatlanajánlatok köre rendkívül széles. Közös megállapodással elkészítjük Önnek az ajánlatokat Dubaiban, az Ön igényei és prioritásai szerint. Ha Ön saját lakhatásra szeretne ingatlant, akkor kiválasszuk számára a megfelelő helyeket. Amennyiben a legnagyobb bérbeadásból származó jövedelemre szeretne összpontosítani, ez esetben kiválasztjuk számára a legmegfelelőbb befektetési projekteket.

Miután kiválasztotta az ingatlanokat, vagy ingatlan-projekteket, szívesen megszervezzük a találkozót a dubai képviselőnkkel (közvetlenül Dubaiban). Felvesszük Önt a dubai repülőtéren, és megmutatjuk önnek az összes érdekes projektet. A felmerült kérdéseit közvetlenül a képviselőnkkel konzultálhatja meg.

Tájékoztatjuk, hogy dubaiban a világ minden tájáról vásárolnak ingatlanokat (különösen az érdekes projektek esetében), így a szabad egységek nagyon gyorsan változhatnak. Dubaiban a legtöbb ingatlant még az építési szakaszban értékesítik.

A konkrét ingatlan megvásárlása esetében a vásárlás menete a következő:

  • A vevő ajánlatot tesz az eladónak az ingatlan megvásárlása, és ezzel egyidejűleg kb. 5000 – 25000 AED blokkolási díjat kell fizetnie. Ez a díj az ingatlan foglalódíjaként tekinthető. Amennyiben a vevő eláll a vásárlástól, a díj nem téríthető vissza.
  • A foglaló szerződés és az üzemeltetési feltételek Magyarországon is aláírhatók.
  • Közvetlenül a foglaló szerződés aláírása után a vevő kifizeti a vételár első részletét (az építés állapotától függően), valamint a regisztrációs és adminisztrációs díjakat.
  • Körülbelül egy hónappal a foglaló szerződés aláírása után következik az adásvételi szerződés aláírása, amely a Dubai Land Department-nél (DLD) van regisztrálva.
  • Amennyiben az ingatlan további bérbeadásra van szánva, ez esetben a vevő az adásvételi szerződéssel együtt egy bérleti szerződést is aláír az üzemeltetővel.
  • A vételár kifizetése AED pénznemben történik, a meghatározott fizetési ütemterv szerint (az építési folyamat szerint). 
  • Az ingatlan befejezése és a teljes vételár kifizetése után a vevőt felkérik az ingatlan átvételére, a vevő az ingatlan tulajdonosává válik.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: