Ingatlanok Ischgl

Ischgl Ausztria egyik legdrágább területe. Az ingatlanárak megegyeznek az üdülő exkluzivitásával és az új építés korlátozásával. Tirol a rekreációs lakhatás korlátozásáról is ismert. A legtöbb esetben csak saját használat és további bérbeadás kombinációjára lehetséges itt ingatlant vásárolni. Az ilyen típusú ingatlanok bérbeadása kötelező.

» Ingatlankínálat – Ischgl és környéke

Ischgl területe

Ischgl és a környező üdülőhelyek az utóbbi években Ausztria legnépszerűbb üdülőhelyei lettek. Ennek több oka is van – luxusszállodák, számos butikok és üzletek, kitűnő éttermek, apres-ski ajánlat (7 km hosszú bobpálya, éjszakai klubok, wellness stb.) és természetesen a kiváló megközelíthetőség. Ischgl megtartotta az alpesi kis városka karakterét és hangulatát. Ischgl legnagyobb előnyei a sípályák és a modern felvonó rendszer, amelyet minden síelő nagyra értékel. A 40 sífelvonó – rendszerint fűtött és fedett ülésekkel rendelkezik, kényelmesen és biztonságosan felviszi Önöket a sípályákra.

Ischgl, ellentétben a többi alpesi üdülőhellyel szemben viszonylag kompakt, mégis több mint 230 kilométer sípályával rendelkezik, amelyek nem okoznak csalódást még a legigényesebb síelőknek sem. A több mint 2 800 m tengerszint feletti magasságnak köszönhetően májusig biztosítva van a hótakaró. A síközpont viszonylag kicsi területe ellenére a lejtők szinte soha nem túlzsúfoltak.

A síközpont néhány sípályája a svájci határon túl végződik – kihasználhatják a duty-free üzletekben való vásárlást is.

Ischgl a síelés mellett számos freeride útvonalakat is kínál, amelyek összehasonlíthatók a Chamonix vagy Alagne útvonalaival. Az egyetlen különbség, hogy itt nem kell kerülgetnie a többi síelőt. Ischgl közelében néhány további üdülőhely is megtalálható, amelyek megemlítést érdemelnek. Az egyikük Kappl, amely mindössze 5 kilométerre fekszik – míg Ischgl inkább az igényes síelők célpontja, akik esténkét élvezni szeretnék az éjszakai életet, Kappl inkább a családi központok közé sorolható.

Kappl is kiváló megközelíthetőséggel rendelkezik – München 185 km, míg a híres alpesi üdülőhelyek, mint pl. Sölden, Innsbruck egy óra alatt közelíthetők meg. A falu 90 faházból áll össze és tipikus alpesi üdülőhely hangulatát kínálja. Kappl síközpontja számos, különböző nehézségű sípályával rendelkezik, amelyek főleg a gyermekes családok számára alkalmasak – azonban a 40 kilométernyi sípályákon a tapasztalt síelők sem fognak unatkozni. Kihasználhatják a helyi freeride pályákat is. A 2 700 m tengerszint feletti magasságnak köszönhetően akár április-májusig is síelhet.

Kappl faluját nyáron is érdemes meglátogatni – 27 szakaszos golfpálya, termálfürdő. A közeli Längenfeld-ben a vízi világ látogatása is ajánlott.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: