Ingatlanok Maria Alm / Hochkoenig területén

Az ingatlanárak ezen a területen az osztrák standard árakhoz sorolhatók. Régebbi apartman már 70 000 eurótól kapható, ház pedig kb. 200 000 eurótól. Új építésű apartmanok 3 500 eur/ nm-től.

» Ingatlankínálat – Maria Alm / Hochkoenig területén

Maria Alm/ Hochkoenig területe

Maria Alm városka a Hochkönig síközpont része, további központok közelében, mint a Kaprun/Zell am See vagy Saalbach/Hinterglemm. A Hochköniget egy völgy és a Maria Alm, Muhlbach és Dienten falvak alkotják, ahol összesen 150 km lesiklópálya van 34 sífelvonóval, és része a legnagyobb síövezetnek, a Ski Amadénak, ahol egyetlen síbérlettel 860 km sípályán lehet síelni. Itt van az egyik legmodernebb síhinta, mely a Maria Alm, Dienten és Mühlbach síközpontokat köti össze.

Ez a vidék megfelel kezdő és tapasztalt síelők, és snowboardozók számára egyaránt. Nyári üdüléskor rengeteg lehetőség van gyalogos és kerékpáros túrákra, vagy golfozhat a Golf alpin resort golfpályán, lásd itt: www.golf-urslautal.at. Maria Alm egy hangulatos, nyugodt légkörű kis városka, de azért itt is van sok szabadidős lehetőség - tenisz, úszómedence, minigolf, wellness, éttermek, bárok, kávéházak. További információkat itt talál: www.hochkoenig.at, www.mariaalm.at és www.skiamade.com.

Maria Alm

 

 

 

Maria Alm

 

Maria Alm

 

Maria Alm

 

Maria Alm

 

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: