Kis- és nagyvárosok

A fővárosok, nagyvárosok és a további jelentős helyi központok érdekes ingatlanberuházási lehetőséget jelentenek a befektetők számára. Rellox ezért az ismert üdülőhelyek és síparadicsomok mellett (látogasson el a tengerparti ingatlanajánlatainkra vagy az alpesi ingatlanajánlatainkra) kis- és nagyvárosokban található ingatlanok ajánlatával is készült.

Fontlgatja, hogy ingatlant vásárol Párizsban, Londonban, Bécsben, Salzburgban, Milánóban vagy más városokban? Eladó ingatlant keres Berlinben, Münchenben, Hamburgban, Nürnbergben vagy más német városban?

» Válasszon a kis- és nagyvárosi ingatlanok ajánlatából.

Kis- és nagyvárosok: az ingatlanbefektetés előnyei

Ingatlant általában két célból vásárolunk. Vagy befektetés céljábó, vagy saját használatra. Milyen érvek szólnak az ingatlanvásárlás mellett a nyagyobb városokban?

Kényelmes és viszonylag biztonságos befektetésről van szó. A városokban, mint London, Bécs, Berlin vagy Párizs az ingatlanárak hosszútávú növekedést mutatnak. Ehez alapvető kereslet járul az új ingatlanok vagy azok bérlete iránt. Ez fontos a befektetés megtérülése szempontjából, ami egy ingatlan esetében két alapvető forrásból áll: az ingatlan árának idővel való értékesítése (azaz a különbség a vételi és az eladási ár között) és a bérbeadásból befolyó jövedelem.

A nagyvárosok fontos regionális központok, ahol a gazdasági és társasági élet összpontosul. Helyi és nemzetközi vállalatok, valamint állami intézmények irodái találhatók itt. Ezen vállalatok vezetősége és személyzete érdekes, fizetőképes és hosszú távú bérleti kilátást jelent.

Saját használatra szánt ház vagy lakás vétele esetén a szokásos szempontok szerint járunk el, amelyek ugyanakkor figyelembe veszik saját szükségeteinket. A döntő tényezők közé tartozik a régió, az ingatlan típusa, hozzáférhetősége és használhatósága, civil és szociális felszereltsége, elegendő zöld terület stb.

Miért invesztáljunk kis- és nagyvárosi ingatlanba

  • az ingatlanbefektetés az egyik legstabilabb és legbiztonságosabb
  • stabil kereslet az ingatlanok vétele és bérlete iránt
  • hosszútávon emelkedő ingatlanárak
  • hosszútávú bérlet kilátása
  • az ön befektetési portfóliójának diverzifikációja

Konzultációra vagy segítségre van szüksége a megfelelő ingatlan kiválasztásával? Lépjen kapcsolatba velünk, és mi kiválasztjuk a megfelelő házat vagy lakást az ön igényei szerint.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: