Modern alpesi apartmanok 500 méterre a felvonótól

Referenciaszám: GI20079
Ország: Ausztria
Régió: Obertauern
Város: Rennweg am Katschberg
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 37.37 m2 - 98.56 m2
 
Ár:
239.000 € - 599.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot

Új, alpesi stílusú apartman-rezidencia, amely Rennweg am Katschberg központjában fekszik, mindössze 500 méterre a fő felvonótól. A rezort kiváló elhelyezkedésének köszönhetően az éttermek, bárok és üzletek is könnyen megközelíthetők. Az apartmanok, valamint a rezort közös helyiségei modern dekorációval és ízléses alpesi részletekkel rendelkeznek. A tulajdonosok és vendégeik igénybe vehetik a recepció szolgáltatásait, garázsos parkolóhelyeket, sítárolót, mosodát, wellness, szaunát és relaxációs helyiséget.


A rezort előnyei

  • Modern, alpesi stílusú apartman rezort
  • Sétatávolságra a felvonótól (500 méterre)
  • Üzletek, éttermek és szolgáltatások a közelben
  • Ingatlankezelés és további bérbeadás biztosítva
  • A további bérbeadást egy kiváló hírnevű cég intézi
  • Kellemes, két szezonos családi rezort
  • Az apartmanok teljes felszereltsége
  • Recepció, sítároló, tárolóhelyiség a tulajdonosok részére
  • Wellness, szaunával és relaxációs szobával
  • A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot

Katschberg – nyári üdülőparadicsom

Katschberg családi üdülőhelye Karintia és Salzburg határán fekszik, a csodálatos érintetlen természet közepén. Nyári egy igazi üdülő-paradicsom várja Önt, több tíz kilométer túraútvonal, kerékpárút, golfpálya várja önt. Számos ingyenes sportlétesítmény is igénybe vehető – tenisz, fotbal, strandröplabda stb. A gyerekek számára a nyári bobpálya és a vízi világ, vagy a gyermekek állatkertje áll rendelkezésre.


Modern síközpont

Katschberg egy modern hegyi rezort, ahol 70 km sípálya van. Ausztria egyik legdinamikusabban fejlődő turisztikai régiója. A modern felvonók, a nyugodt, jól elrendezett és összekapcsolt sípályák, valamint a hangulatos hegyi faházak családbarát területet alkotnak. Katschberg elsősorban a 4-12 éves gyermekes családokat célozza meg, az összes infrastruktúra már hozzájuk van igazítva. Katschberg része a Lungo regionális síbérletnek, amely a közeli Lungauban vagy Obertauernben is érvényes. Továbbá a karintiai Superskipass vagy a salzburgi Super Skicard-nak is a része.


Magántulajdonba eladó apartmanok

A projekt összeesen 19 tágas apartmant foglal magába, 2 – 5 szoba. A projekt tervezésekor nagy hangsúly volt fektetve az Ön és vendégei kényelmére.

A belső és a külső terekben kiváló minőségű anyagok lesznek felhasználva, a ház homlokzatát fa díszíti. A projekt tipikus alpesi stílusban készül.

Az apartmanok teljesen berendezve tulajdonosai számára, hogy azok azonnal bérbeadhatók legyenek.


Attraktív befektetés

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, azonban a területrendezési terv szerint további bérbeadásra vannak szánva - részleges saját használati lehetőséggel. A saját használat 6 hétig lehetséges az év folyamán, viszont a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie.  A tulajdonosok számára az apartmanok kezelésével és további bérbeadásával kapcsolatos szolgáltatások biztosítva vannak.

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.


Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az építés helyszínének megtekintését Ausztriában. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Képek: Lucky Business, lassedesignen, Dmitry Molchanov, nullplus, FamVeld, g-stockstudio / Shuttestock.com

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: