Nyereségcélú ingatlanvásárlás

A Rellox társaság olyan befektetési ingatlanvásárlási lehetőségeket választ, melyek idővel nyereséget hoznak – főleg középtávon – két - ötéves időtartammal számolva.

Az ingatlan árán alapuló feltételezett hozam számításakor figyelembe kell venni néhány alapvető tényezőt: az ingatlanciklus mindenkori szakasza, az adott ország potenciálja, a vásárolt ingatlan helye és minősége, a projekt marketingje, a szolgáltatások minősége, a kamatlábak, demográfiai és más mutatók. Azonban a projekt vagy ingatlan minősége megítélésének mindig egyedinek kell lennie. Nyereségcélú ingatlanvásárlás további lehetősége az ingatlanfejlesztési projektek keretében történő vásárlás az építés kezdete előtt vagy annak folyamán. Egyes külföldi ingatlanfejlesztők az építés kezdetén vásárolt ingatlanokra kedvezményt nyújtanak.

A fent említett és más tényezőket is figyelembe vesszük a befektetési lehetőségek kiválasztásakor konkrét befektetők számára. Tekintettel arra, hogy a befektetési célok és az ingatlanbefektetők alapfeltételei esetenként eltérnek, készen állunk konzultálni Önnel befektetési elképzeléseit. Kérjük, forduljon hozzánk:

Tel.:  +36 30 46 28 902
E-mail: info@rellox.hu

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: