Olaszországi ingatlanok

Olaszországi ingatlanokAz olaszországi ingatlanok megfelelő alternatívát jelentenek mind a nap, mind a hó szerelmeseinek. Az elbűvölő Toszkána, az alpesi sí-ingatlanok és apartmanok, a római, milánói vagy firenzei házak és lakások. Na és természetesen a tengerparti villák és apartmanok – az adriai tengerparton, a Liguriai riviérán és Szardínián.

Az olasz Alpok kiváló hóviszonyokkal csalogatnak.  A 12 csúcsszínvonalú síközpontot magába foglaló Dolomit Superski a téli szabadság saját apartmanban történő eltöltésének valódi paradicsoma. A kisebb apartmanok árai megközelítőleg 70.000 EUR-tól, az önálló házak árai körülbelül 350.000 EUR-tól kezdődnek.

Eladó ingatlanok Olaszországban

Az olasz ingatlanpiac nagyon vonzó a külföldi befektetők számára. Az ingatlanértékesítés elsősorban az egységes európai piac fejlődésével kezdett növekedni. Olaszország a nyugodt életmódjával vonzza a befektetőket, és ingatlanok széles körű választékát kínálja. Luxus ingatlanok Toszkánában, amelyekre a jellemző a rusztikus stílus, gyakran saját szőlőültetvényekkel is rendelkezik.

Az adatbázisunkban a következő típusok találhatók meg:

  • tengerparti házak és apartmanok,
  • ski ingatlanok – házak, faházak és a apartmanok a Dolomitokban,
  • top desztinációk – ingatlanok Toszkána, Szardínia, Észak-Olaszország tavai, Ligúria, Adria partjai stb.,
  • luxus villák, házak és lakások a legigényesebb ügyfélkör számára,
  • ingatlanok Rómában és más olasz városokban,
  • golf ingatlanok,
  • eladó szállodák.

Olaszország: ingatlanvásárlás, finanszírozás

Egy külföldi ingatlan megvásárlását mindig az adott ország (amelyben az ingatlan fekszik) jogi és adózási rendszerei szabályozzák. Részletesebb tájékoztatást az Ingatlanok vásárlása Olaszországban oldalon talál.

Miért Olaszország?

La dolce vita – ha élvezni szeretné az életet, Olaszország tökéletes számára. Az ország, amit megszeret a szépsége és egyedülálló varázsa miatt. Kiváló ételek, borok, kultúra, történelem, divat és művészet vonzza a turistákat és a befektetőket egyaránt. Olaszország széleskörű ingatlanok kínálatát kínálja – különböző árkategóriában és számos vonzó helyen.

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: