Új építésű apartmanok a Világkupa régiójában

Referenciaszám: SH19881
Ország: Ausztria
Régió: Hinterstoder
Város: Hinterstoder
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 69.89 m2
 
Ár:
218.243 € - 240.068 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

Másodlagos lakóhely státusza!

Új építésű apartman resort a közkedvelt Pyhrn-Priel régióban, Hinterstoder síközpontjában (Felső-Ausztria). A terület évek óta a Sí Világkupa otthona, ahol a világ sí-elitjei versenyeznek (szuper-G és óriás szlalom). Nagy előny a Magyarországhoz való közelsége, Budapest – Hinterstoder körülbelül 5 óra alatt közelíthető meg.

Apartmanok

A projekt 9 apartmannal rendelkezik, mindössze 8 percre fekszik a városközponttól és a Hinterstoder Wurzeralm Bergbahnen felvonójától. Ez a felvonó a Hutterer Höss síközpontba viszi fel Önöket. Egy, kettő vagy három hálószobás apartmanok állnak rendelkezésre. Az apartmanok új tulajdonosai saját kívánságuk, igényeik szerint rendezhetik be az apartmanjaikat. A vételár a bútorok árát nem foglalja magába. Mindegyik apartmanhoz kültéri parkolóhely és tárolóhelyiség tartozik.

Az apartmanok használata

Az apartmanok nagy előnye, hogy nem kötelező azok további bérbeadása, ami Ausztriában nagyon ritkaság. Az apartmanokat szabadidős lakhatásra használhatja, akár állandó lakhely létrehozása is lehetséges. Természetesen az ingatlanok egy helyi ügynökségen keresztül kiadhatók. A döntés Önön múlik.

A terület leírása

Hiterstoder - az Alpok gyöngyszeme. Fantasztikus hely, amely számtalan sportolási és relaxációs tevékenységet kínál a lélegzetelállító alpesi vidéken. A terület alkalmas a hegyi túrázók és természetesen a kicsik számára is, akiknek speciális túraútvonalak vannak előkészítve. Továbbá a helyszínen számos kerékpárút is megtalálható. Nyáron golfozhat, teniszezhet, focizhat, lovagolhat, horgászhat és siklóernyőzésre is lehetősége nyílik. A területet sok hegymászó is látogatja. Hinterstoder-ben egy szabadtéri fürdő is van, amelyet a nyári meleg napokon a gyerekek és a felnőttek is értékelik majd. Népszerű célpont a Schiederweiher-tó, amelyet az ORF2 2018-ban Ausztria legszebb helyének nyilvánított. A tó idillikus fekvésű, kilátást biztosít a Spitzmauer (2446 m) hegycsúcsra és a Gross Tide Pool-ra (2515 m).

Télen a terület síelőkkel és sífutókkal van tele. Összesen 40 kilométer kiválóan karbantartott (kéktől egészen a feketéig) sípálya áll rendelkezésre, a gyermekek számára pedig a Sunny Kids Park. Hinterstoder-ben jól működnek a síbuszok, a kölcsönzők, síiskolák. A gyermekek és a felnőttek számára egyaránt 1,2 kilométeres szánkópálya is rendelkezésre áll. A sífutókra 120 kilométer sífutópálya, a turistákra pedig 100 kilométer karbantartott téli túraútvonal vár. A helyszín évek óta a Sí Világkupának ad otthont. A világ sí elitjei 2020 februárjában mérik össze erejüket. A Hannes Trinkl világbajnokról elnevezett sípályán kerül megrendezésre a bajnokság. A sípálya hossza 3500 m, szélessége 80 méter és a maximális lejtő pedig 60 %. Ez nemcsak a legjobb sportolók, hanem a szabadidős síelők számára is kihívást jelent.

Az építés határideje

A létesítményt 2020 tavaszán kezdik építeni. A befejezése 2021 tavaszára van tervezve.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az építés helyszínének megtekintését.

Foto: creativemarc/ Shutterstock.com, Pyhrn-Priel Tourismus GmbH

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: