Első hó a szomszédoknál

Obergurgl jelentette az első havat az idei téli szezon előtt. Ezen a területen ez nem szokatlan, mivel 1930 m tengerszint feletti magasság a leghosszabb (gleccser nélküli) szezont biztosítja.

Már csak 66 nap és megkezdődik a téli szezon, amelyet a helyiek és a síelés rajongói már alig várnak. Nem csak a hógarancia az, amiért ez a terület olyan népszerű. A vidék varázsa is, amelyet Obergurgl megőrzött. Többek között az Ötztal-Alpokra néző fantasztikus kilátás is nagy szerepet játszik.

Obergurgl, az osztrák Alpok gyémántjaként is ismert, kiváló hely a befektetők számára, akik az üdülésüket a sajátjukban szeretnék eltölteni, az év hátralévő részében pedig azt bérbeadni egy helyi irodán keresztül. Mivel a külföldiek által megvásárolható ingatlanok száma nagyon ritka, csak kevesek számára valósul meg ez az álom. Most lehetősége van magántulajdonba apartmant vásárolni ebben az új rezortban. Árak 452 400 eurótól.

A rezort már felépült, wellness-részleget is kínál, amelyben van szauna, infravörös kabin és gőzfürdő. A Festkogelbahn felvonó, és a sípályák a rezort közvetlen közelében találhatók (kb. 150 méter). További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen bebiztosítjuk számára a rezort megtekintését, illetve végigvezetjük Önt az osztrák ingatlanvásárlási folyamaton.

Foto: Pawel Kazmierczak/Shutterstock a Rellox

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: