Horvátország: eladó 5* tengerparti apartmanok

Kikapcsolódásra vágyik és egyúttal kiválóan szeretne befektetni? A Rellox társaság kiváló lehetőséget kínál egy egyedülálló helyen, a horvát tengerparton, ahol ez az exkluzív 5* lakópark fekszik, amelyet az egyik leghíresebb európai szállodacsoport működtet.

További információkat azwww.apartmanok-zadar.huweboldalon vagy az ingatlan részletes leírásában talál.

Ez a resort Zadar városa és a nemzetközi repülőtér közelében fekszik. Magyarországról kiválóan megközelíthető. Az egész komplexumot egy neves szállodai operátor üzemelteti, amelyen keresztül az apartmant kiadhatja. Több bérleti program közül választhat, akár 5,5% -os éves garantált bérbeadásból származó hozam is lehetséges. Az apartman magántulajdonba kerül, a további bérbeadás pedig nem feltétele a vásárlásnak.

Amennyiben ebben a lakóparkban vásárol apartmant, ez esetben a saját használatra szánt időszakát kicserélheti a kiválasztott üdülőhelyek egyikével: Alpok, Karibik, Amerika.
Az apartmanok lakóterülete 50 nm, 75 nm, 100 nm és 135 nm. Az összes apartman erkéllyel rendelkezik és a modern bútorokkal együtt kerül értékesítésre. Az apartmanok többsége a tengerre néz.

Az üdülőhelyen üzletek, éttermek, bárok, sportolási lehetőségek (teniszpályák, fotballpálya stb.), spa és wellness, beltéri és kültéri medence, fitness, játszótér, tengeri központ – hajóbérlési lehetőségek, tanfolyamok, két szálloda (4*S és 5*) található meg. A rezort Észak-Dalmáciában fekszik, a híres Zadari üdülőhely közelében.

A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőt képviseli, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: