Horvátország: Tengerparti apartmanok. Aktuális képek az építés helyszínéről

Ön is az egyike azoknak, akinek elnyerték tetszését ezek a Korcula-szigeten fekvő gyönyörű apartmanok? Aktuális képek az építés helyszínéről alább találhatók meg.

Közvetlen tengerparti elhelyezkedés, Horvátország egyik legkedveltebb szigetén. Ezen kívül Korcula szigete kedvező éghajlati viszonyokkal is rendelkezik, így az a szezonon kívüli hónapokban is gyakran látogatott.

Az épületben (3 emeleten) mindössze 6 apartman rendelkezik, így garantálva van a csend és a nyugalom. Garázsok az alagsorban, amelyek lifttel vannak összekötve az egyes szintekkel.

A tulajdonosok az apartmanokat saját célra használhatják, vagy azokat részben ki is adhatják. Igény esetén a további bérbeadásról egy professzionális ügynökség gondoskodik. A bérbeadásból származó becsült hozam kb. 5 % az ingatlan vételárából.

A június közepén készült képek alapján egyértelmű, hogy az építkezés gyors ütemben halad. A várható befejezés az idei nyári szezonra van tervezve. Így most lehetősége nyílik arra, hogy a Horvátországban töltött nyaralása közben látogassa meg az apartmanokat.Az ingatlan részleteit megtekinthetik az adatbázisunkban. További információkért és az aktuális árlistáért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

További érdekes ingatlanok Horvátországban:

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: