Párizsi ingatlanok

Párizsi ingatlanokNagyon jó befektetés-megtérülési perspektívák és alacsony befektetési kockázatok. A befektetők szerint ezek a leghatékonyabb érvek egy párizsi ingatlan vásárlására.

Párizs a világ egyik leglátogatottabb városa. A sok turista mellett sokan itt tanulnak vagy dolgoznak. Párizsban van olyan jelentős társaságok központja vagy képviselete, mint amilyenek a BNP Paribas, Société Générale, Areva, Total vagy az Électricité de France.  A két legnagyobb francia autógyárnak, a Renaultnak és a PSA Peugeot Citroënnek is van itt autógyára. Párizsban székelnek a francia kormányzati hivatalok, de olyan nemzetközi szervezetek is, mint például az OECD - Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet, vagy az UNESCO – Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezete. Ezeknek a tényezőknek köszönhetően nagy a kereslet a legkülönbözőbb típusú lakások iránt.

A bérbeadásra szánt ingatlanok vásárlása Párizsban nagyon perspektivikus. Párizsban ugyanis már régóta óriási lakáshiánnyal küzd. A szakértők becslései szerint Franciaország fővárosában a lakások iránti kereslet 2030-ig eléri az 1,5 milliót. Ezért a bérbeadható lakások iránt Párizsban nagy az érdeklődés, és a bérbeadók a bérlet iránt érdeklődők között válogathatnak.

Sajátosan francia megoldás az ún. lease-back projektek, melyben a befektető 2 ÷ 10 éven át a bérbeadásból származó garantált jövedelemhez jut. A bérbeadás e garantált jövedelme többnyire az ingatlan vételárának 3 ÷ 5 %-a körül mozog. Előnyös az ingatlan vételára utáni ÁFA visszatérítésének lehetősége is.

Eladó ingatlanok Párizsban

  • Lakások és apartmanok
  • Ingatlanfejlesztő projektek
  • Befektetési lehetőségek

Alapvető információk Párizsról:

  • Népessége: kb. 2 500 000 fő (további 10 000 000 az ún. Nagy Párizsban)
  • Területe: 105,4 km2

Fotók

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: