Warth: utolsó 5 apartman eladó

2016 –ban az osztrák Ski Arlberg Ausztria legnagyobb összekötött síterületévé vált. Összesen 305 kilométer sípályát és 87 felvonót kínál. A világ TOP 5 síterületei között is szerepel.

A Rellox társaság, amely külföldi ingatlanok értékesítésével foglalkozik, beleértve az osztrák ski ingatlanokat is, jelenleg Warth falujában egy egyedülálló 4* ski in/ski out apartman projektet kínál. Az apartmanok 1.540 m tengerszint feletti magasságban fekszenek – közvetlenül a felvonók és sípályák közelében.

A hivatalos értékesítés kezdete 2016 szeptemberében indult. A 29 apartmanból 24 már el lett adva, így már csak 5 szabad apartman áll rendelkezésre. A Rellox társaság tapasztalataiból ítélve, ez az egyik leggyorsabban értékesített alpesi projekt az elmúlt 10 évben.

Ön is szeretne a projekt egyik apartmanjának a tulajdonosává válni? További információkat a Rellox társaság honlapján talál: www.rellox.hu/uj-ski-inski-out-lakopark-projekt-warth-varosaban. A projekt személyes megtekintésével kapcsolatban, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: