Berlini ingatlanok

Berlini ingatlanokNémetország fővárosa az ingatlanbefektetők között a legkeresettebbek közé tartozik. Elsősorban gazdaságilag bizonytalan időkben a németországi ingatlanbefektetések biztonságos kikötőt jelentenek a világ bármely országából érkező befektetéseknek. 2011-ben a német ingatlanpiac forgalma elérte a 400 milliárd eurót.

Berlin, továbbá London és Párizs is az Európai Unió öt legnagyobb városa között szerepel. Berlinben székelnek sok állami hivatal és szervezet mellett többek között a Siemens, Deutsche Bahn vagy Bayer Health Care társaságok. Berlin népessége folyamatosan növekszik, és ezzel együtt növekszik a lakások iránti kereslet is. A bérleti díjak az elmúlt öt év alatt mintegy húsz százalékkal emelkedtek.

Legnagyobb az érdeklődés luxus lakások és apartmanok iránt van olyan keresett negyedekben, mint Mitte, Prenzlauer Berg vagy Charlottenburg-Wilmersdorf. Növekszik az ingatlanok iránti kereslet az olcsóbb negyedekben is, és a nagyobb befektetők sokszor teljes lakóparkokat vásárolnak. Ugyanakkor Berlinben az ingatlanok árai viszonylag alacsonyak, ami az ingatlan jó értéknövekedését ígéri.

Eladó ingatlanok Berlinben

  • Eladó lakások. Lakások Berlinben saját használatra vagy hosszú távú bérbeadásra.
  • Házak. Családi házak és villák, többlakásos lakóházak.
  • Lakókomplexumok és üzleti célú ingatlanok.

Alapvető információk Berlinről

Népessége: kb. 3 500 000 fő Területe: 891,82 km²

Fotók

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: