A Rellox idézve volt a külföldi ingatlanpiac átfogó elemzésében a legolvasottabb lengyel napilapban

Lengyelország legolvasottabb országos  napilapja, és Európa egyik legnépszerűbb napilapja a Gazeta Wyborca a külföldi ingatlanpiac átfogó elemzéséhez kérte fel a Rellox társaság segítségét.

A lengyeleket ugyanúgy mint a magyarokat az alacsony betéti kamatlábak és az emelkedő infláció sújtja, amely tovább csökkenti a megtakarított pénzüket. Sokan úgy kezelik a helyzetet, hogy ingatlanokba fektetik be a pénzüket, amelyek értéke még a járvány idején is növekszik. A nagyobb diverzifikáció, valamint a problémamentes üdülés érdekében a befektetők külföldi ingatlanokat keresnek. A cikk bemutatja az árak alakulását, és hogy mely országokba érdemes befektetni.

A befektetők legnépszerűbb célpontja már régóta Horvátország, amely az ügyfelek több mint egyharmadát érdekli. További legkedveltebb országok közé sorolhatók Ausztria, Spanyolország és Olaszország. A többi országok, amelyek megemlítést érdemelnek Szlovákia, Svájc, a Dominikai Köztársaság, USA és Dubai.A Rellox ügyfelei a saját használat és további bérbeadás kombinációjára tervezett ingatlanok iránt érdeklődnek a leginkább. Az érdeklődők csaknem a fele ezt az alternatívát keresi. Éppen ezért gyakran azok a projektek a legkeresettebbek, ahol biztosítva van az ingatlan kezelése és a további bérbeadása. Ez a modell különösen Ausztriában népszerű. Az ügyfelek fennmaradó 41%-a csak saját használatra keres ingatlanokat, 11%-a pedig csak további bérbeadásra, saját használat igénybevétele nélkül.

És milyen árakban keresnek ingatlanokat? A legtöbbjük 250 000 – 500 000 euró közötti ársávban, a keresletek több mint egyharmada pedig 100 000 – 250 000 euró között.A Rellox társaságot gyakran idézik a magyar és a nemzetközi médiában egyaránt, ami bizonyítja a vezető pozícióját a külföldi ingatlanpiacon nemcsak Magyarországon, hanem Közép- és Kelet-Európa teljes régiójában.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: