A partnerek és a tagság

A kulcspartnereink az ingatlanok építésével és értékesítésével foglalkozó cégek – ingatlanfejlesztők, építőipari cégek, ingatlanok tulajdonosai és értékesítői. A Rellox társaság képvisel nagy nemzetközi ingatlanfejlesztő cégeket éppúgy, mint helyi ingatlanfejlesztőket, melyek egyedi ingatlanprojekteket kínálnak az Alpokban, a tengernél, a fővárosokban vagy golfingatlanokat.

A kiválasztott bankokkal való együttműködésnek köszönhetően a jelzáloghitelek nyújtásakor, valamint biztosítókkal az ingatlanok biztosításakor külföldön képesek vagyunk előnyös feltételeket biztosítani az Önök ingatlanbefektetéseinek finanszírozásához, ideértve az ingatlanok biztosítását is.

A Rellox társaság az áttelepülési ügynökségeket tömörítő Global Relocation Network nemzetközi hálózat tagja. Partnereink további csoportját az egyes régiók szakemberei képezik. Ide tartoznak az ügyvédek, közjegyzők, pénz- és adótanácsadók, értékbecslők, ingatlankezelők, stb. A partnerek gondos kiválasztása az ügyfeleinknek nyújtott minőségi szolgáltatások előfeltétele.

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: