Információk a helyszínekről

DubajDowntown Dubai/ Burj Dubai

Új, előkelő terület dubaiban, amely magában foglalja a világ legmagasabb épületét és számos kapcsolódó projektet, beleértve a világ legnagyobb bevásárlóközpontját is – Dubai Mall (több mint 1000 üzlet). Downtown Dubai a legnagyobb üzleti negyedének a Dubai Business Bay, a golfpályák, a teve versenypálya és a lóversenypálya közelében terül el.

A komplexum magába foglalja a legmagasabb szintű társadalmi és sporttevékenységeket, kiváló minőségű gasztronómiát, a fő bevásárlóutcát, mesterséges tavat, parkokat és játszótereket.

Dubai Marina

A New Dubaiként nevezett Dubai Marina területe, egy új, exkluzív környéken helyezkedik el a „mesterséges folyó” körül – körülbelül 2 kilométer hosszú és 100 – 300 méter széles vízcsatorna – a tengerpart mentén. A terület a lakhatás egyik legegészségesebb területeként van prezentálva. A Marina az Internet City, Madia City, Knowledge Village stb. üzleti központok közelében fekszik, ahol több globális cég székhelye található, amely csak növeli a helyszín attraktivitását.

The Palm – Jumeriah

A világ egyik leghíresebb építési projektje. A projekt, amely 2002-ben jelentős ingatlanbefektetési időszakot indított dubaiban. The Palm – Jumeriah Dubai partján épül, mint egy pálma alakú sziget, és egy úttal van összekötve a szárazfölddel. Több mint 4000 apartmant, villát, 32 szállodát (beleértve a Trump szállodát) foglal magába. 75 kilométer hosszú homokos strandok és több mint 70 nemzetiség, akik a szezonban vagy szezonon kívül itt fognak élni.

Business Bay

Business Bay a Dubai Creek csatorna közelében terül el – ez Dubai fő üzleti negyede. Kereskedelmi, irodai és lakóépületek. Számos szolgáltatás áll rendelkezésre, beleértve az üzleteket, éttermeket, butikokat, játszótereket, sportlétesítményeket.

» Ingatlankínálat – Dubai

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: