Apartmanok a strand és Puerto Banús kikötője közelében

Referenciaszám: TW19822
Ország: Spanyolország
Régió: Costa del Sol
Város: Marbella
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 91.20 m2 - 124.20 m2
 
Ár:
505.000 € - 620.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Eladva

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat

Ez az egyedülálló lakópark modern és elegáns dizájnnal rendelkezik. Gondosan tervezett közös területek. Az apartmanok tulajdonosaira medence, fával körülvett terasz és gyönyörű kertek várnak. A projekt Marbella városában épül a Nueva Andalucía negyedében. Nagy előny a strandok, a szolgáltatások és Puerto Banús kikötőjének közelsége. Ez minden sétatávolságra.

Az épület 4 emeletes, két lifttel is rendelkezik. A földszinti apartmanokhoz saját kertek is hozzá tartoznak. Az összes egység déli tájolású, így a belső terek maximálisan kihasználják a természetes napfényt. Maximális kényelem, B energiakategória. Kiváló minőségű hő- és hangszigetelés.

24 modern apartman. 2 – 3 hálószoba és 2 fürdőszoba. A tágas nappali a konyhával van összekötve, ahonnét a tágas teraszra juthat ki. Az apartmanokhoz egy parkolóhely és tárhely tartozik az épület alagsorában. További parkolóhely vásárlása lehetséges.

Az apartmanok nappalijában és a folyosóin nagyméretű márványlapok vannak. A konyha Siemens márkájú konyhai készülékekkel van ellátva. A fürdőszobában kerámiamosdók, tükör és zuhanyzófülke található, a nappaliban pedig üvegezett falak, halogén világítás, dekoratív LED-ek. Az ingatlanok teljesen berendezve kerülnek értékesítésre. Az apartmanok átadása 2019 harmadik negyedévére van tervezve.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: