Estepona – Egyedi városi tengerparti apartmanok

Referenciaszám: PN19896
Ország: Spanyolország
Régió: Costa del Sol
Város: Estepona
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 72.00 m2 - 233.70 m2
 
Ár:
425.000 € - 1.980.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Közvetlen tengerparti fekvésűek! Estepona központjában!

Egy egyedi projektet szeretnénk bemutatni közvetlenül Estepona belvárosában, mégis a tengertől való első sorban. Ideális lehetőség az egész éves üdülésre, vagy mint második tengerparti otthon! Fény, dizájn és tágas terek – a projekt kombinációja, és ahol a luxus fogalma sokkal többet jelent, nem csupán az épület minőségét és a kiváló szolgáltatásokat. 36 exkluzív, tágas teraszokkal rendelkező apartman, amelyek megfelelnek a legigényesebb ügyfelek számára is.

Természet, szabadidő, gasztronómia és sport egyetlen koncepcióban

Élje a városi életmódot egy kivételes környezetben, a környék egyik legexkluzívabb épületében. A lenyűgöző tervezésnek köszönhetően ez az épület, amely közvetlenül a tengerparti sétányon fekszik, egy csillogó világítótorony, amely felhívja a figyelmet erre a Costa del Sol-on fekvő exkluzív területre. Innovatív koncepció kétségkívül egy új építészeti standardot állít fel a tengerparton, amely már elérte a megérdemelt világhírű hírnevét. Élvezze otthonából a régió művészetét, kultúráját, gasztronómiáját, illetve a szabadidős és szórakoztató lehetőségeket Costa del Sol tengerpartján. Sportolási lehetőségek és több tucat golfpálya a közvetlen közelben.

Eladó apartmanok

A rezort 36, különböző típusú és elrendezésű, 1 – 4 hálószobás apartmant foglal magába, amelyek tervezése a legigényesebb ügyfelek igényeit is teljesítik. A rezort minőségét és egyediségét már az első pillanattól érezheti. A projekt eleganciája az egész épületben látható, mint például a mennyezet magassága, magas ajtók (a padlótól a mennyezetig), nagy formátumú padlólapok stb. Konyhák a legjobb minőségű, energiatakarékos AEG készülékekkel vannak felszerelve. A tágas teraszok az apartmanokhoz tartoznak. A lakások légkondicionáló és fűtőrendszer aerotermikus rendszerét használják, megújuló energiaforrásokból származó energiával. Az egész apartmanban padlófűtés van, a fürdőszobákban pedig elektromos padlófűtés. Otthoni automata rendszer.

Kiválóság minden részletben

A projekt célja, hogy a modern építészet ikonjává váljon Costa del Sol tengerpartján. Innovatív dizájn és a részletekre való figyelem mindenütt megtalálható. A tulajdonosok számára jakuzzi, infinity medence a tetőn, napozóteraszok, privát parkolóhelyek, kültéri fitnesz, BBQ, gyermekjátszótér is rendelkezésre áll majd. A pálmafák automata öntözőrendszerrel rendelkeznek és a világítás pedig csak hozzáad az idillikus légkörhöz. A rezort ideális az üdülésre vagy az aktív nyugdíjba vonuláshoz.

Kiváló megközelíthetőség

A projekt nagy előnye annak kiváló megközelíthetősége Budapestről Malagába közvetlen járatok repülnek. Malaga nemzetközi repülőtere 56 perc. Autót, taxit közvetlenül a repülőtéren tud bérelni, rendelni.

Európa legjobb éghajlata

Ezt a területet számos tanulmány alapján Európa legjobb éghajlatának értékelték. A tenger és a hegyek közelsége egyedülálló egyensúlyt biztosít, és jelentős ingadozások nélküli, alacsony csapadékmennyiséggel (főleg télen) rendelkező kellemes hőmérsékletet (19 °C) hoz létre egész évben.  

Az építés időtartama

Az apartmanok építése már megkezdődött. A rezort befejezése 2020 májusára/júniusára van tervezve.

Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan megtekintését Spanyolországban. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja a projektet, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: