Exkluzív apartmanok a sípályánál és Königsleiten városa felett

Referenciaszám: HB19784
Ország: Ausztria
Régió: Zillertal/Hintertux
Város: Königsleiten
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 114.89 m2
 
Ár:
896.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat!

Szeretne egy saját sípályán fekvő apartmant? Népszerű síterületen – a Zillertal Arena-ban? Több, különböző méretű apartmant kínálunk értékesítésre, amelyek pontosan megfelelnek ezeknek a követelményeknek. Egyedülálló luxus apartman komplexum 1 600 m tengerszint feletti magasságban. Wellness, mélygarázsos parkolóhelyek. A projekt elkészült. Az apartmanok készek az átadásra.

Már csak 9 apartman eladó (összesen 15), amelyek három vagy négy hálószobával rendelkeznek. A létesítmény emeletei lifttel vannak összekötve, így az apartmanok nagyon jól megközelíthetők. Lakóterületük 78 – 115 nm. Majdnem az összes hálószoba saját fürdőszobával rendelkezik. Az összes hálószobának saját erkélye és terasza van. A helyiségek kellemes és nyugtató érzést árasztanak, ez főleg a természetes (fa és kő) anyagoknak köszönhető. A tulajdonosok számára több exkluzív bútorcsomag áll rendelkezésre. A mélygarázsos parkolóhely ára 20.400 euró a kültéri parkolóhely ára pedig 9.600 euró (ÁFA –val együtt).

Az apartmanok személyes tulajdonba kerülnek eladásra, de az ingatlan tulajdonosa köteles a szóban forgó ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Az ingatlan, mint olyan saját részéről ugyan használható (néhány hét/ év), viszont a további bérlésnek túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. 

Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt).

A bérleti szerződés időtartama 10 év, meghosszabbítás lehetőségével. Ha többet szeretne megtudni a bérbeadás feltételeiről, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

A Zillertal Arena egy kiváló síterület, amelynek csúcsai 2.500 m tengerszint feletti magasságban végződnek, így biztosítva van a hótakaró. A Hohe Tauern Nemzeti Park szélén, és a Krimmel-vízesések közelében fekszik. A sípályák hossza összesen 143 km, a sífutópályák hossza pedig 200 km. 51 felvonó. A létesítmény közvetlen ebben a síparadicsomban fekszik, a felvonó alsó állomásánál, amely a Königsleitenspitze csúcsára viszi fel a síelőket. A felső állomáson a sífutókra gyönyörű sífutópályák várnak.

Königsleiten egy hegyi falu, messze a mindennapi stressztől. Kristallbad Wald gyógyfürdő is a közelben van. Königsleiten nyáron kiváló kiindulópont a kellemes sétákhoz, kalandtúrákhoz és kerékpáros kirándulásokhoz. Mittersill városában 18 szakaszos golfpálya van.

Innsbruck repülőtere – Königsleiten kb. 1,5 óra autóút. Salzburg repülőtere 2,5 óra. A legközelebbi nagyobb városok Kitzbühel és Zell am See.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

 

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: