Modern tengerparti apartmanok egy festői szigeten

Referenciaszám: LP20085
Ország: Horvátország
Régió: Vir-sziget
Város: Vir
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 85.75 m2 - 139.75 m2
 
Ár:
235.000 € - 470.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Közvetlenül a strandnál

Vir szigetén épül ez a modern kiváló minőségű apartmanokkal és luxus tetőtéri apartmanokkal ellátott komplexum. Csodálatos kilátás a tengerre, mediterrán környezet, közvetlen hozzáférés a strandra. Az Ön második otthona a dalmát tengerparton most elérhető. Közvetlen tengerparti elhelyezkedés.


A rezort előnyei

  • Közvetlenül a strandon és a tengerparton
  • 30 modern apartman
  • A földszinti apartmanok privát kertekkel
  • Tágas teraszok és tetőteraszok
  • Az egyes apartmanoknál saját medencék beépítésének lehetősége
  • Árak 235 000 EUR-tól
  • Már építés alatt

A rezort elhelyezkedése

A bemutatott apartman-rezort Vir szigetén fekszik, közvetlenül az egyik legszebb strandjánál. Kavicsos strand, kristálytiszta tenger – ezeket főleg a gyermekes családok fogják értékelni.


Vir-sziget

Évente több mint 300 napsütéses nap, vízi sportok és egyéb attrakciók gazdag kínálata, mediterrán éghajlattal kombinálva teszik Vir szigetét a tökéletes üdülés helyszínévé. A sziget egész partját homokos, apró kavicsos vagy sziklás strandok díszítik. Gasztronómiai sokszínűségében és a lakói vendégszeretetében is kiemelkedik. Egyrészt nyugodt és pihentető, másrészt olyan élénk és változatos. Fedezze fel és tapasztalja meg Vir szigetének sokoldalúságát, és élvezze második álmai otthonát a dalmát éghajlat alatt.

A népszerű Vir üdülőhely az azonos nevű Vir szigeten helyezkedik el, Zadar városától kb. 26 kilométerre. A sziget a szárazföldről hídon keresztül közelíthető meg. Zadar gyönyörű történelmi városa több mint 3000 éves történelmével a modern „Nap üdvözletével” és a tengeri orgonájával elbűvöli önt. Paklenica Nemzeti parkja,Kornati-szigetcsoport, Krka és az édesvízi Vrana-tó is a közelben fekszenek.


Az Ön második otthona a horvát tengerparton

A rezort kiváló elhelyezkedésű és modern építészettel rendelkezik. 5650 nm-es telken terül el. A rezort két szakaszban épül.

Az első szakaszban összesen 6 ház épül, amelyben 18 apartman lesz. Ezek az apartmanok a tengertől való 2. és 3. sorban épülnek.

A második szakasz további 4 házat foglal magába, amelyek a tengertől való 1. sorban épülnek. Ebben a négy házban összesen 12 apartman lesz. A földszinti apartmanokhoz privát kertek tartoznak, az 1. és a 2. emeleten fekvő apartmanokhoz pedig teraszok. Néhány egység tetőteraszokkal is rendelkezik, ahonnan csodálatos kilátás nyílik.

Az első épületsorban található földszinti apartmanokba medencék építhetők be. Az összes egység délnyugati tájolású.


Az apartmanok berendezése

Az új rezort ötvözi a tapasztalatot, a minőséget és a dizájnt. A legújabb horvát szabványoknak megfelelő energiatakarékos építkezés és a színvonalon felüli ház technológiája garantálja az alacsony üzemeltetési költségeket. Az apartmanok parkettával, természetes kővel, nagyméretű csempékkle, elektromos redőnyökkel, zuhanyzókkal, dizájner szaniterekkel és a fürdőszobák padlófűtéssel vannak ellátva. Az ajtónyitó funkcióval ellátott videotelefon is rendelkezésre áll.


Parkolóhelyek

Az összes apartmanhoz kültéri parkolóhely is tartozik. A parkolóhelyet már a vételár magába foglalja.


A projekt építése

A rezort első szakaszának építése valószínűleg 2021 májusában fejeződik be. A második szakasz építése az építési engedély kiadása után kezdődik.Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ingatlan? Örömmel megválaszoljuk kérdéseit, vagy megszervezzük az ingatlan megtekintését Horvátországban.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: