Obergurgl – az osztrák Alpok gyémántja

Az osztrák Obergurgl síközpont annyira kitűnik a többi közül, hogy az „alpesi gyémánt” becenevet kapta. Ennek az oka a több hónapig tartó hótakaró és a falu vidéki varázsa, amelyet megőrzött. Ha egyszer itt járt, minden évben vissza szeretne majd ide térni, mint az összes többi Obergugl falujának látogatója.

Obergurgl 1 930 m tengerszint feletti magasságban fekszik. Bárhová néz, az Ötzal Alpok csúcsai tárulnak Ön elé. Ezt az idillt és a friss levegőt nem zavarja a forgalom, mivel éjszaka a falu zárva van a gépkocsik számára.  

Az összes gleccser nélküli központ közül Obergurgl-ban van a leghosszabb szezon. November közepétől május elejéig tart. A közelben csak két síközpont fekszik, a kisebb Vent és a nagyobb Sölden, azonban egyikük sem rendelkezik közös síbérlettel.

A síelésen kívül számos szabadidős tevékenység áll rendelkezésre. Az első helyen a hegyi túrák vannak (3 000 méter tengerszint feletti magasság). Számos útvonal áll rendelkezésre, így mindenki megtalálja a számára megfelelőt. További tevékenységek közé a korcsolyázás vagy a szánkózás tartozik. A helyi konyha jó hírnévvel rendelkezik, és több kiváló étterem van a közelben.

A falu a turisták és a befektetők kedvenc helye. Azonban az új projektek (külföldiek által megvásárolható) ezen a helyen nagyon ritkák. Egy új projektet szeretnénk bemutatni, amely már felépült és garantált bérbeadásból származó hozamokat ígér.

Foto: Rellox és Pawel Kazmierczak/Shutterstock

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:

Az AIPP tagja vagyunk

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: