Sor nyaralóházak közvetlenül a sípályán

Referenciaszám: SR19928
Ország: Ausztria
Régió: Egyéb területek
Város: St. Lambrecht
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Ár:
414.000 € - 496.800 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Új sor nyaralóházakat szerenténk Önöknek bemutatni, amelyek közvetlenül a Grebenzen síközpont (St.Lambrecht városka közelében) sípályáján fekszenek. A komplexumból gyönyörű kilátás nyílik a város központjára és a környező hegyekre. A nyaralókat egész évben használjatják, Önök a családjuk, barátaik, ugyanis nem kötelező azok további bérbeadása, igény esetén viszont lehetséges. Kihasználjatják a helyi iroda szolgáltatásait, amely gondoskodik az ingatlanok bérbeadásáról.

Szórakozás télen és nyáron egyaránt

St.Lambrecht 1028 m tengerszint feletti magasságával Stájerország legmagasabban fekvő városa. Stájerország és Karintia határán fekszik, vonzó üdülési célpont - kiváló szabadidős tevékenységek télen és nyáron egyaránt. Élvezze a golfozást az Alpokra néző kilátással, túrázzon, kerkékpározzon. Számos turista ösvény vezet a terület legszebb helyeire. Az adrenalin szerelmesei kipróbálhatják a siklóernyőzést valamint a parasailing di Red Bull F1 versenyt.

Grebenzen síközpontja november végétől március közepéig üzemel. Összesen 12 kilométer karbantartott sípályával rendelkezik (74 % piros, 24 % kék és 2 % fekete), így főleg a gyermekes családok számára ideális. A síelők továbbá kipróbálhatják a helyik szlalomversenypályát, amelyen Hermann Maier a legendás síelő nyerte meg a címét. A környéken több síközpont található – St. Lorenzen – Murau, Frauenalpe, Lachtal, Turracher Höhe stb. A freeride szerelmeseinek 13 km sípálya áll rendelkezésre. A környéken körülbelül 50 kilométer sífutópálya van.

Rezort – közvetlen hozzáféréssel a sípályára

A rezort összesen 22 modern sor nyaralóházzal rendelkezik, amelyek személyes tulajdonba kerülnek értékesítésre. A komplexum főbejáratából közvetlen hozzáférés van biztosítva a sípályára. A maximális komfort érdekébem étterem és spa is megtalálható a helyszínen. A szomszédos 4 csillagos szálloda szolgáltatásai is igénybe vehetők.

A további bérbeadás nem kötelező

Az ajánlott faházak az ún. másodlagos lakóhely státuszával rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy az apartmanok további bérbeadása nem kötelező. Amennyiben az apartmant mégis ki szeretné adni, ez sem jelent problémát, ugyanis egy professzionális ügynökség áll rendelkezésre, amely szívesen vállalja az Ön rezidenciájának bérbeadását.

Magántulajdonba eladó nyaralóházak

Néhány nyaraló belső terei még nincsenek befejezve, így az új tulajdonos ötletei, javaslatai szerint lehetnek berendezve. Az új tulajdonos kiválaszthatja a padlót, a csempéket, a konyhát, belső ajtókat és a bútorokat. Felár ellenében a nyaralók kulcsrekész állapotban adhatók át.

A rezortban néhány nyaralóház már teljesen berendezett és felszerelt állapotban eladó. Ezek a nyaralóházak jelenleg az ügynökségen keresztül vagy a szomszédos szálloda által vannak bérbeadva. Garantált bérbeadásból származó jövedelem is lehetséges az első két évre, amely nettó 3,5 % az ingatlan vételárából számítva. Ez a bevétel már a havi működési költések levonása után és adózás előtt értendő. Ebben az esetben a tulajdonos 4 hétig használhatja a nyaralót az év folyamán, az év többi részében az ingatlan bérbe van adva.

Az összes nyaraló esetében eldöntheti, hogy kizárólag saját maga szeretné használni az ingatlant, vagy bérbe szeretné adni.

Amennyiben elnyerte tetszését az osztrák ingatlan, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: