Trump International Golf Club – Lakossági villák és apartmanok

Referenciaszám: DP19765
Ország: Dubaj/EAE
Város: Dubaj
Ingatlantípus : Luxus ingatlan
Családi ház / Villa
Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 91.00 m2 - 511.00 m2
 
Ár:
1.174.000 AED - 8.112.000 AED (EUR, HUF, USD, CHF, AED) Tájékoztató jellegű átszámítás AED

Kötetlen érdeklődés

Ezen a területen, amelynek nagysága 42 millió négyzetláb, számos kiváló ingatlan található meg. Ez a világhírű márkák együttműködésének is köszönhető, mint pl. Fendi Casa a Paramount Hotels & Resorts.

A villák Dubailand területén fekszenek, a közkedvelt Dubai Sports City közelében. A projektben számos kiváló minőségű világmárkákat értékesítő üzlet, első osztályú éttermek, sport-és szabadidős tevékenységek. A villákat golfpálya vesz körül a Trump International Golf Club Dubai golfklubjával együtt, valamint a Park, amely 4 millió négyzetláb buja növényzettel rendelkezik.

A komplexum mindössze 10 perc autóútra fekszik az Umm Suqeim Road –tól, továbbá könnyű hozzáférést biztosít a fő városi közlekedési hálózathoz, de a környék mégis nyugodt és csendes.

Trump International Golf Club Dubai

Ez a tökéletesen elrendezett 18-szakaszos golfpálya az első ilyen típusú golfpálya a Közel-Keleti országokban. Gil Hans tervezte, aki a 2016-os olimpiai játékok golfpályáját is tervezte. Az egyik legkeresettebb golfpálya-építészek közé sorolható. Ezen kívül a golf akadémia kurzusai is számos lehetőséget kínálnak.

Az exkluzív klub számos kiváló éttermet, medencét, legmodernebb fitneszközpontot és egy tágas üzletet kínál, ahol a profik számára a legmodernebb golf ruházatok eladók.

 A golfpályán fekvő villák

Ezek a villák csodálatos kilátást nyújtanak a nemzetközi golfpályára. Igényes berendezés, nyitott terek, lenyűgöző kilátás és kellemes kikapcsolódásra alkalmas helyek. Felejthetetlen élmények.

A parkban fekvő villák

Ezek az eladó villák a tágas Parkban vannak elhelyezve. Buja növényzet, patakok, ösvények veszi őket körül. Az Ön második otthona – béke és a nyugalom.

Golf rezidenciák

A nemzetközi golfpályára néző lakosztályok számos fényűzően berendezett szállodai és lakossági stúdióval, valamint egy, két, három vagy négy hálószobával rendelkező apartmanokkal rendelkeznek. Ezek az ingatlanok csodálatos kilátást nyújtanak a golfpályára.

Paramount Hotels and Resorts márka alatt futó villák

Éljen hollywoodi elitként. Komfortos luxus villa komplexum, amely biztosan elnyeri az Ön tetszését.

Fendi által tervezett villák

Az első ilyen típusú villák koncepciója. A Fendi villák egyedi stílusúak, csodálatos környezetet és kényelmes második otthont biztosítanak Önnek Dubaiban.

További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk a projekt szemléjét Dubaiban. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: