Új építésű apartmanok a világhírű Ötztal területén

Referenciaszám: CA19850
Ország: Ausztria
Régió: Sölden/Ötztal
Város: Längenfeld
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 67.90 m2 - 79.99 m2
 
Ár:
297.914 € - 363.945 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Saját apartmant vásárolna a legjobb síterepek közelében? Kiváló minőségű berendezéssel? Egy csodálatos wellenss-központról álmodozik, ahol bármikor megpihenhet? Ha igen, akkor üdvözöljük Längenfeld üdülőhelyén!

A terület leírása

Längenfeld egy bájos alpesi kisváros, amely a 67 km hosszú Ötztal-völgy közepén fekszik. Kiváló hely a téli sportok kedvelőinek - tökéletes sífutópályák és Greis családi síterepe. Az idei szezon újdonsága, hogy az egész Ötztal-völgyben egy síbérlet használható, ahol összesen 356 km sípálya, 90 felvonó, 6 síterület található - Sölden, Obergurgl-Hochgurgl, vagy a családi síterületek Hochoetz-Kühtai, Niederthai, Greis és Vent. Élvezze a tökéletesen karbantartott sípályákat és a rengeteg havat, ősztől késő tavaszig.

A régió kiváló feltételeket biztosít a hegyi túrázásra, kerékpározásra vagy hegymászásra. A faluban egy jól felszerelt sportközpont van, amelyben teniszpályák, futballpályák és kültéri medence található. A gyermekes családok biztosan értékelik majd a helyi vidámparkot is.

Längenfeld a Tirol Therme Aqua Dome gyógyfürdőjéről is híres - az Alpok legjobb spa üdülőhelye. Lenyűgöző kilátás a fenséges hegyekre, kellemes meleg víz – tökéletes kikapcsolódás a test és a lélek számára.

A projekt leírása

Egy új apartman komplexum épül Längenfeld központjában. A projekt közvetlen közelében éttermek, üzletek és buszmegálló is megtalálható.

Összesen 10 darab 2 hálószobás apartman, teljesen felszerelt konyha, nappali, erkély és fürdőszoba. Az apartmanok a bútorokkal együtt kerülnek értékesítésre. A létesítményben sítároló és garázs is van. A tulajdonosok számára a kültéri parkolóhelyek is rendelkezésre állnak.

A vevő 2 parkolóhelyet (összesen nettó 40 000 euró) és nettó 30 000 euró értékű bútorcsomagot köteles vásárolni.

További bérbeadás

Az apartmanok személyes tulajdonba kerülnek eladásra, de az ingatlan tulajdonosa köteles a szóban forgó ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Várható bérbeadásból származó jövedelem az első évben 4,49 % az ingatlan vételárából számítva, adózás előtt és a működési költségek levonása után.  

Az ingatlan, mint olyan saját részéről ugyan használható, viszont a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt).

Az építés határideje

A projekt építése már megkezdődött. Az apartmanok befejezése 2019 augusztusára várható.

Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: