Új faházak kilátással a Hohe Tauern hegységre

Referenciaszám: BB19689
Ország: Ausztria
Régió: Egyéb területek
Város: Neukirchen am Großvenediger
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 161.90 m2 - 165.10 m2
 
Ár:
879.240 € - 998.700 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Ez az új faház-projekt Neukirchen am Großvenediger falujában épül, amely a népszerű turistaközpontok közé tartozik, télen és nyáron egyaránt. A legmagasabb osztrák hegycsúcsok csodálatos hátteret nyújtanak. A völgy számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőséget kínál, továbbá a körnéyken számos sportlétesítmény és kulturális kínálat áll rendelkezésre. Pihenjen és élvezze az Alpok egyedülállóságát, amelyek csúcsaira lenyűgöző kilátás nyílik majd az Ön új faházából.

Az egész üdülőhely SKI & HIKE - IN & OUT koncepció, ami azt jelenti, hogy télen a sípályára közvetlenül a rezortból juthat el, nyáron pedig a Hohe Tauern Nemzeti Park túraútvonalai a resort kapuja előtt kezdődnek. A Wildkogel Arena síközpont összesen 61 kilométer tökéletesen karbantartott sípályát kínál, amelyeket főleg gyermekes családok és tapasztalt síelők értékelnek majd.

A rezort összesen 60 faházat kínál, amelyek egy enyhe lejtőn helyezkednek el, így az összes faházból csodálatos kilátás nyílik majd a környékre. Az érdeklődők különböző méretű és stílusú faházak közül válogathatnak. A tulajdonosok többféle anyag, stílusos elem és technika közül választhatnak, hogy megteremtsék állmaik otthonát. Befolyásolhatják a tető dizájnját, a fafajtát vagy a homlokzatot. Az összes faházhoz 2 fedett parkolóhely tartozik.

Ezek a csodálatos faházak bájosan ötvözik a hagyományos osztrák építési anyagokat, mint például fa, kő és bőr. Ezek az anyagok a modern emekkel hangulatos légkört alkotnak. A szobák tágasak és világosak. A faházakhoz szauna, sítároló, cipőszárítő és zárható kamra is tartozik. A konyha kiváló márkájú készülékekkel van ellátva. A hangulatos nappaliban egy étkezőasztal is megtalálható. A vevő több bútorcsomagból válogathat, amelyeket már a vételár magába foglal.

Az alpesi ingatlan megvásárlásával megvalósíthatja álmait, és mi tőbb, ezek a faházak egy biztonságos és vonzó befektetésnek is minősülnek. A faházak saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. A bérbeadásból származó hozam mellett várható az ingatlan értékenék emelkedése is. Már tervben van a felvonók építése, valamint Kitzbühel síterületéhez való csatlakozása is. Előzetes becslések szerint: 2020 – 2025.

A tulajdonosok és a vendégek egyaránt igénybe vehetik az éttermet, kávézót, uszodát, síiskolát, üzletet, kerékpár- és síkölcsönzőt, játszóteret stb.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: