Luxus faházak a Hallstatt-tónál

Referenciaszám: WT19342
Ország: Ausztria
Régió: Hallstatt
Város: Hallstatt
Ingatlantípus : Családi ház / Villa
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 64.00 m2 - 262.00 m2
 
Ár:
194.000 € - 699.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Ezek a faházak a Hallstatt-tó közvetlen közelében fekszenek, Obertraun városában. A várost télen és nyáron is érdemes meglátogatni – gyönyörű természet, különböző kulturális rendezvények, sportolási lehetőségek. A túrázáson, kerékpározáson, minigolfon, teniszezésen kívül kipróbálhatja a lovaglást, vadvízi evezést, siklóernyőzést és az ejtőernyőzést is.

Obertraun nagyszerű kiindulópont a túrákra. Salzkammergut Obertraun az UNESCO Világörökség része. Gyönyörű tavak, lenyűgöző látványok az alpesi hegyekre. A közeli Salzburg városa is látogatást érdemel.

Krippenstein síközpontja Obertraun közelében fekszik. A helyszín a sífutók számára is ideális. Dachstein West, Felső-Ausztria legnagyobb síközpontja 20 perc autóútra van.

Ezen a helyen összesen 59 vidéki stílusú luxus faház épült. A faházak közelében egy ún. fő épület is megtalálható, amelyben tóra néző étterem, fedett medence, wellness, recepció, üzlet és konferenciaterem van.

A faházak 4 csillagos kategóriához hasonlíthatók. Több típusú faház áll rendelkezésre: 4 – 10 fő, 2 – 5 hálószoba. A faházak luxus konyhája mosogatógéppel, mikrohullámú sütővel, indukciós főzőlappal és hűtőszekrénnyel van felszerelve. Kandalló, erkélyek, teraszok. Néhány faház szaunával is rendelkezik. A faházak teljesen berendezetten kerülnek értékesítésre. Saját parkolóhely.

Az ingatlanok készek az átadásra. Saját használat és további bérbeadás kombinációjára vannak tervezve. A faházak összes szobája saját fürdőszobával rendelkezik, így egyenként (szállodai szoba típus) is bérbeadhatók. 

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői díjat.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +420 734 445 094
+421 949 880 075
Email: info@rellox.hu

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: