Új építésű tóparti apartmanok egy olimpiai régióban

Referenciaszám: CA19814
Ország: Ausztria
Régió: Seefeld in Tirol
Város: Seefeld in Tirol
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 38.15 m2 - 57.61 m2
 
Ár:
249.000 € - 449.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Ez a 17 apartmannal rendelkező projekt egy gyönyörű helyen fekszik, közvetlenül a tóparton, a golfpálya és a sípályák közelében. Több egység körül lehetséges választani. A legkisebb apartman 2 fő, a legnagyobb pedig 8 fő részére alkalmas. Az apartmanok teljesen berendezve és felszerelve kerülnek értékesítésre.

A házhoz egy wellness-részleg, recepció és egy kis szalon is hozzá tartozik. A wellness-részlegben van szauna, infravörös kabin és relaxációs helyiség. Parkolóhelyek az épület körül állnak rendelkezésre.

Az ingatlan személyes tulajdonba kerül eladásra, de az ingatlan tulajdonosa köteles a szóban forgó ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Várható bérbeadásból származó hozamok az első évben 4,61 % az ingatlan vételárából a működési költségek levonása után és adózás előtt.

Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt).

A projekt építése befejeződött, az apartmanok készek az átadásra.

A Seefeld-i olimpiai régió számos sportolási lehetőséget és szabadidős tevékenységet kínál télen és nyáron egyaránt.

Seefeldben egy 18 szakaszos golfpálya (Seefeld – Wildmoos) és egy 9 szakaszos Golf akadémia is megtalálható. A golfpálya közelében a Wildsee-tó tárul Önök elé, amely alkalmas a fürdésre és horgászatra. A túrázók számára több mint 650 kilométer túraútvonal áll rendelkezésre. A terület a kerékpárosok, teniszezők és siklóernyőzők számára is alkalmas.

A városközpont sétálóövezetében számos üzlet, kávézó, étterem, bár és szálloda van.

Seefeld városa1 180 m tengerszint feletti magasságban fekszik, és főleg a sífutók által ismert világszerte. A város körül fekvő 279 kilométer hosszú sífutópályák kiváló feltételeket kínálnak. Néhány kilométeren kipróbálhatja az éjszakai kivilágított sípályákat is. Ez a hely kiváló feltételeket kínál a profi és a szabadidős biatlonisták számára egyaránt.

A síelők számára48 km tökéletesen karbantartott sípálya vár, amelyek a kezdők és a profi síelők számára egyaránt alkalmasak.

A helyszínen több mint 140 kilométer karbantartott túraútvonal található.

A gyermekeket és a felnőtteket biztosan érdekli majd a helyi szánkópálya, természetes és mesterséges korcsolyapálya.

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztőtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: