Apartmanok egy tapasztalt ingatlanfejlesztő cégtől – Zugspitz Arena

Referenciaszám: MR19794
Ország: Ausztria
Régió: Zugspitze
Város: Ehrwald
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Nyereségcélú ingatlanok
Méret: 126.00 m2 - 177.00 m2
 
Ár:
865.000 € - 1.200.000 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

A vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot!

Egy tapasztalt ingatlanfejlesztő cég új projektjét szeretnénk bemutatni, amely a híres Zugspitzarena síterepében terül el.

Elhelyezkedés

Az ajánlott projekt 1 004 m tengerszint feletti magasságban fekszik, Ehrwald falujában, amely egyben a környék legnagyobb faluja is. Télen 3 síterület közül választhat – Ehrwalder Alm, Wetterstein és Zugspitze-gleccser. Élvezze a síelést, akár 2 750 m magasságban! További síterepek, mint például Lermoos, Biberwier, Berwang és Garmisch-Partenkirchen is könnyen megközelíthetők. Összesen 150 kilométer sípálya és 100 kilométer sífutópálya vár Önre.

Nyáron Ehrwald a turisták és a kerékpárosok paradicsoma. A számtalan útvonal és nehézségi szint közül mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Rossz idő esetén a beltéri mászófalat is kihasználhatja. A golf szerelmeseinek egy golfpálya is rendelkezésre áll, amely a fennséges Zugspitze-re nyújt kilátást.

Ez a projekt Ehrwald központjában, de mégis egy nyugodt helyen épül - hagyományos alpesi stílusban, természetes anyagok (fa, kő) felhasználásával.

Apartmanok

A faházakban összesen 9 apartman található, amelyek 2 – 4 hálószobával rendelkeznek, a fő épületben pedig 28 (1 – 4 hálószoba) áll rendelkezésre. Közülük néhány duplex lakás. Az összes apartmanhoz erkély, illetve 2 – 4 mélygarázsos parkolóhely tartozik.

Apartmanok kiváló minőségű beépített konyhával, fürdőszobával és design fürdőszobai bútorokkal lesznek ellátva. Professzionális és stílusos berendezés. Készek lesznek az átadásra és az azonnali további bérbeadásra. A létesítményben lesz recepció, étterem, terasz, edzőterem, és természetesen szabadtéri szaunával és medencével rendelkező wellness-részleg.

Az apartmanok használata

Az apartmanok magántulajdonba kerülnek értékesítésre, viszont az ingatlan tulajdonosa köteles az ingatlant a továbbiakban kereskedelmi beállítottságú bérletbe kiadni. Saját használat 6 hét /év, a további bérbeadásnak túlsúlyban kell lennie. Az ingatlan tulajdonosok számára a menedzsmenttel és az ingatlan kezelésével kapcsolatos teljes körű szolgáltatások vannak biztosítva. Az ingatlan további bérbeadásának feltétele Önt nem korlátozza az Ön személyes vagyonának kezelésében – ez azt jelenti, hogy az ingatlan bármikor értékesíthető (a bérleti szerződés időtartama alatt). További információkért, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot.

Az építés határideje

A projekt építése már majdnem befejeződött. Az apartmanokat 2019 augusztusában vehetik át a tulajdonosaik!

További információk: http://www.pure-ehrwald.hu/

Elnyerte tetszését az ajánlott projekt? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk a megtekintésének helyszínét. A Rellox társaság közvetlenül az ingatlanfejlesztő cégtől kínálja az ingatlant, így a vevő nem fizet ingatlanközvetítői jutalékot.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: