Új apartmanok közvetlenül a tengernél és a homokos strandnál

Referenciaszám: VC20072
Ország: Spanyolország
Régió: Costa del Sol
Város: Torrox Costa
Ingatlantípus : Lakás / Apartman
Új projektek
Méret: 67.00 m2 - 132.00 m2
 
Ár:
198.500 € - 469.400 € (EUR, HUF, USD, CHF, AED)

Kötetlen érdeklődés

Új építésű, modern kialakítású és kiváló elhelyezkedésű apartman-rezort a tengertől való első sorban és a homokos strandnál. Ennek köszönhetően gyönyörű kilátást biztosít a tengerre. A maximális kényelem érdekében modern infinity medencék, szabadtéri edzőterem és gasztro/ társalgó is rendelkezésre áll. A kiváló infrastruktúrának és Malaga közelségének köszönhetően a hely kiválóan ötvözi a tengerparti életet, a kényelmet és az életminőséget.


A rezort előnyei:

  • Közvetlen tengerparti elhelyezkedés
  • Rezort a prominens Costa del Sol üdülőhelyén, kedvező áron
  • 2 – 4 hálószobás és teraszos apartmanok
  • Tetőtéri apartmanok saját tengerre néző terasszal
  • Maximálisan megvilágított belső terek
  • Parkolóhely és tárhely az árban
  • Európa legjobb éghajlata, kellemes hőmérséklet egész évben
  • Légijáratok Budapestről Malagába

Costa del Sol

Ezt a területet számos tanulmány alapján Európa legjobb éghajlatának értékelték. A tenger és a hegyek közelsége egyedülálló egyensúlyt biztosít, jelentős ingadozások nélküli, alacsony csapadékmennyiséggel (főleg télen) rendelkező kellemes hőmérsékletet hoz létre egész évben.   


Torrox

Torrox területe gyönyörű, finom homokkal rendelkező strandokat kínál. A Földközi-tenger kristálytiszta vize ideális az úszásra, búvárkodásra és más vízi sportokra.

Torrox Costa a tipikus andalúziai Torrox városka szomszédságában fekszik. Ez a város romantikus szűk utcákkal, fehér színű házakkal és kellemes légkörrel rendelkezik. A városban számos üzlet, bár, étterem (nemzetközi és hagyományos, tapas) található meg. Torrox közelében számos történelmi város van, így kiváló kiindulópontot képez.


Kiváló megközelíthetőség

A projekt nagy előnye annak kiváló megközelíthetősége - Budapestről Malagába közvetlen járatok repülnek. Malaga nemzetközi repülőtere 45 perc. Autót, taxit közvetlenül a repülőtéren tud bérelni, rendelni


Magántulajdonba eladó apartmanok

A rezort modern dizájnnal rendelkezik, a strandtól való első sorban és csodálatos kilátást nyújt a tengerre. 2 – 4 hálószobás apartmanokat kínál, nagy teraszokkal. A privát rezort infinity medencével, szabadtéri edzőteremmel és gasztro/ társalgóval rendelkezik. Az összes apartmanhoz egy tárhely és garázs tartozik.


Lakhatás a strandnál

A rezort Torrox Costa városában fekszik, El Morche nevű területen. A város  terjeszkedő területe az üzletek, iskolák, kórházak, szupermarketek, éttermek, golfpályák és egyéb szolgáltatások közelében fekszik. A kiváló infrastruktúrának és Malaga közelségének köszönhetően a hely kiválóan ötvözi a tengerparti életet, a kényelmet és az életminőséget.


Modern belső terek

A belső terek modernek és tágasak. Az apartmanok a konyhabútorral és konyhakészülékekkel (elektromos sütő, páraelszívó, kerámia főzőlap) és szaniter berendezésekkel együtt kerülnek értékesítésre. Légkondicionáltak. Parkolóhely és tárhely az árban.


A projekt építése

A projekt első szakasza már felépült, ebben a szakaszban a lakások készek az átadásra.

A második szakasz most épül. Tervezett befejezés – 2022 nyár.


Kapcsolat

Elnyerte tetszését az ajánlott ingatlan? Szívesen megválaszoljuk kérdéseit, vagy bebiztosítjuk az ingatlan szemléjét.

Az ingatlan iránti érdeklődés esetén, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot:

Tel: +421 949 880 075 (magyarul beszélünk)
+420 734 445 094 (magyarul beszélünk)
Email: info@rellox.hu (magyarul válaszolunk)

Figyelmükbe ajánljuk | Az egész világból több mint 6000 ingatlan kínálunk. Teljes kínálat

Aktuális ingyenes külföldi ingatlan ajánlatok és újdonságok a saját e-mail címemre:
Nyelv: